OVER ONS

John van de Vosse en Martijn van Schoonhoven hebben in 2019 V(osse)V(an)S(choonhoven) Bouw BV opgericht. Door diverse ontwikkelingen in de bouw hebben deze twee enthousiaste ondernemers hun krachten gebundeld en is het bedrijf VVS Bouw ontstaan.

image

John van de Vosse

Eigenaar
John van de Vosse heeft 10 jaar ervaring opgedaan bij diverse architectenbureaus. Daar was hij bouwkundig tekenaar en assistent projectleider. Na deze diverse periode heeft hij besloten om zijn werkervaring verder uit te breiden. Hij ging als werkvoorbereider en projectleider bij een aannemer aan de slag. Dit om ook de andere kant van het bouwtraject te kunnen organiseren. Al die facetten kan hij nu perfect inzetten bij VVS Bouw.
image

Martijn van Schoonhoven

Eigenaar
Martijn van Schoonhoven heeft ruim 25 jaar ervaring in de bouwwereld. Na een periode van 10 jaar werkzaam te zijn geweest als allround timmerman/voorman, besloot Martijn om zijn ervaringen in zijn werkzame leven verder uit te breiden. Zo werd hij achtereenvolgens uitvoerder, projectleider en bedrijfsleider bij een bouwbedrijf. Mede hierdoor heeft Martijn na 25 jaar werkzaam te zijn geweest bij diverse bedrijven, alle facetten van het bouwproces doorlopen. Al die bouwkundige kennis komt geweldig van pas bij VVS Bouw.

Je kiest voor ons want:

Wij zijn betrouwbare bouwpartners!

Het begint allemaal met betrouwbaarheid. Een partner waar je samen mee aan de slag gaat. Jouw ultieme droomhuis realiseren, een nieuwe badkamer maken of meer ruimte voor bij bedrijf creëren. VVS Bouw is voor elk project de betrouwbare partner.

Mond-tot-mondreclame werkt!

Goed werk leveren en daarmee mond-tot-mondreclame creëren. Dát is de visie van VVS Bouw. Zo komen wij aan nieuwe klanten; zowel particulier als zakelijk. Door goed werk te verrichten zijn wij als veelzijdige aannemer inmiddels een begrip geworden op de Veluwe. VVS Bouw is jouw ideale bouwpartner.

Ons product wordt jouw realiteit!

Bouwen en verbouwen. Dat zijn de werkzaamheden waar we elke dag nieuwe energie van krijgen. Wij zijn oprecht trots op onze producten. We willen je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek om daar meer over te vertellen. Zodat ons product, jouw realiteit wordt.

Bouwen tegen een eerlijke prijs: daar houdt iedereen toch van?

VVS Bouw is geen groot bedrijf met veel overheadkosten. Dit maakt dat de prijs bij ons nooit leidend is. Onze prijs en kwaliteit gaan hand in hand. Je betaalt het juiste bedrag voor een kwalitatief goed product. Want bouwen tegen een eerlijke prijs; daar houdt iedereen toch van?

ONS WERK

Alle
Nieuwbouw bijgebouw
Nieuwbouw utiliteitsbouw
Nieuwbouw woningbouw
Renovatie / onderhoud
Verbouw utiliteitsbouw
Verbouw woningbouw