OVER ONS

Door diverse ontwikkelingen in de bouw hebben John van de Vosse en Martijn van Schoonhoven
in 2019 besloten om V(osse)V(an)S(choonhoven) Bouw B.V. op te richten in Epe.

image

John van de Vosse

Eigenaar
John van de Vosse heeft 10 jaar ervaring opgedaan bij diverse architectenbureaus als bouwkundig tekenaar en assistent projectleider. Na een periode van 10 jaar besloten om de ervaring verder uit te breiden om als werkvoorbereider en projectleider bij een aannemer aan de slag te gaan om zo de andere kant van het bouwtraject te organiseren.
image

Martijn van Schoonhoven

Eigenaar
Martijn van Schoonhoven heeft ruimt 25 jaar ervaring in de bouw. Na een periode van 10 jaar als allround timmerman/voorman te hebben gewerkt, besloot Martijn om zijn ervaringen verder uit te breiden naar de volgende functies uitvoerder, projectleider en bedrijfsleider. Mede hierdoor heeft Martijn na 25 jaar alle facetten van het bouwproces doorlopen.

Je kiest voor ons want.

Met betrouwbaarheid moet het altijd kloppen (passen)!

Het begint allemaal met betrouwbaarheid. Een partner waar je samen mee aan de slag gaat. Jouw ultieme droomhuis realiseren, een nieuwe badkamer of meer ruimte voor je bedrijf. VVS Bouw is voor elk project de betrouwbare partner

Wij streven naar adverteren van mond tot mondreclame!

Goed werk leveren. Zo komen wij aan nieuwe klanten. VVS Bouw is een begrip in de regio. Van particuliere tot zakelijke klanten. Door goed te werken in de regio is VVS Bouw een begrip in Epe en omstreken

Ons product word uw realiteit!

Bouwen en verbouwen. Dat zijn de werkzaamheden waar we elke dag nieuwe energie van krijgen. Trots op ons product willen we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Zodat ons product uw realiteit wordt.

Bouwen voor een juiste prijs daar houd iedereen van!

VVS Bouw is geen groot bedrijf met veel overhead. Wij bouwen voor een eerlijke prijs. Onze prijs en kwaliteit gaan hand in hand. Je krijgt een eerlijke prijs voor een kwalitatief goed product.

ONS WERK

All
Nieuwbouw utiliteitsbouw
Nieuwbouw woningbouw
Verbouw utiliteitsbouw
Verbouw woningbouw