Utiliteits bouw

utiliteits bouw

Bouwwerken zonder woonbestemming

Utiliteitsbouw is een verzamelnaam voor gebouwen die geen woonbestemming hebben. Denk aan kantoren, scholen en fabrieken. Het bouwen van een utiliteitsgebouw valt onder grootschalige bouw. Daarbij zijn meestal meerdere (onder)aannemers betrokken. Onderling overleg en een goede planning zijn daarbij essentieel zodat het gebouw volgens schema wordt opgeleverd.

Utiliteitsbouw als speerpunt
Een specialisatie van VVS Bouw is utiliteitsbouw. Utiliteitsopdrachten vereisen specifieke kennis van bijvoorbeeld staal- en betonconstructies en andere installaties. Wij stellen hoge eisen aan de organisatie van het gehele bouwproces. Dat is voor ons dagelijkse routine. In de afgelopen jaren hebben wij tientallen projecten succesvol afgerond. Zelfstandig of samen met andere professionals. VVS Bouw hecht waarde aan vakmanschap, ervaring, samenwerking, communicatie, planning en flexibiliteit.

Uw partner in Utiliteitsbouw
Op zoek naar een bouwpartner voor de bouw van bedrijfshallen, kantoren, scholen, opslagruimtes, winkels, garages, vakantieoorden of sportgebouwen? Vul de informatieaanvraag hiernaast gerust in. Wij kunnen de gehele bouw verzorgen.

Slimme bedrijfsvoering
De prijs speelt een belangrijke rol bij de selectie van een aannemer. Door onze platte organisatiestructuur is het mogelijk om de bijkomende kosten laag te houden. Daarmee onderscheidt VVS Bouw zich ten opzichte van andere bouwbedrijven.

Informatieaanvraag utiliteitsbouw

Bel direct met John of Martijn

John van de Vosse

Eigenaar

Martijn van Schoonhoven

Eigenaar
MENU

Bel direct met John of Martijn

John van de Vosse

Eigenaar

Martijn van Schoonhoven

Eigenaar
Stichting Magocare

Wij doen jaarlijks een financiële bijdrage (partnership) voor de Stichting MagoCare. De Stichting zet zich in om de bevolking van Mago een kans te geven op een betere toekomst.

Mago (Kenia) is onderdeel van de gemeente Sabatia en telt ongeveer 6000 inwoners. Kenia is een onafhankelijke republiek in Oost-Afrika. Er wonen meer dan 43 miljoen mensen en het land is ruim 14 keer zo groot als Nederland. In het westen van Kenia, in het district Kisumu, ligt het plaatsje Mago. Mago is onderdeel van de gemeente Sabatia. Deze gemeente telt 12 dorpen met in totaal 68.000 inwoners en een kleine 14.000 huishoudens. Mago zelf telt ongeveer 6000 inwoners. Het grootste deel van de bevolking van Mago leeft in armoede. Dit betekent dat zij maar één maaltijd per dag eten, sommigen zelfs maar één maaltijd in drie dagen. Er is een groot tekort aan standaardvoorzieningen zoals elektra en stromend water. De werkloosheid is zeer hoog (70%) en ook de zuigelingensterfte is groot (40 op de 1000 baby’s).

Website: MagoCare