Project ontwikkeling

project ontwikkeling

Uw bedrijfsunit kopen

Ben jij een starter, een kleine of middelgrote ondernemer en op zoek naar een functionele en zakelijk ruimte om in te werken? Zoek je een multifunctionele bedrijfsunit die je volledig naar eigen inzicht kunt inrichten en die ook betaalbaar is? Wij kunnen jou helpen met jouw zoektocht naar kostenefficiënte units (zowel koop als huur).

De Zaak Vastgoed en VVS Bouw
Wij hebben in 2021 onze krachten gebundeld met De Zaak Vastgoed. De Zaak Vastgoed richt zich op het zoeken en aankopen van ideale grondposities voor bedrijfsverzamelgebouwen met meerdere bedrijfsunits. Vervolgens coördineren wij de bouw van het bedrijfsverzamelgebouw. Dit doen wij geheel in eigen beheer of we besteden de bouw uit aan een externe aannemer. Voor de start van de bouw zorgt De Zaak Vastgoed voor het in goede banen leiden van de verkoop van de units. Daarnaast bieden zij ook de beste financiering aan voor ondernemers die één of meerdere bedrijfsunits willen kopen.

Bedrijfsunits in Etten-Leur
Op dit moment wordt een bedrijfsverzamelgebouw met 20 bedrijfsunits gebouwd in Etten-Leur. De kleinste unit is 65m² en de grootse unit is met 100m² zeer ruim. De bouw is in de laatste fase en in september 2022 zullen wij het gebouw kant en klaar opleveren.
Meer informatie >>

Bedrijfsunits Emmen
In september 2022 gaan we starten met de bouw van een bedrijfsverzamelgebouw met 16 bedrijfsunits. De kleinste unit is 122m² en de grootse unit is met 162m² zeer ruim.
Meer informatie >>

Wil je meer weten over grondposities, coördinatie en bouw van bedrijfsverzamelgebouwen en bedrijfsunits? Neem dan contact op met ons.

Wil je meer weten over koop of huur van onze bedrijfsunits en/of eventuele financiering? Neem dan contact op met De Zaak Vastgoed.

Informatieaanvraag projectonwikkeling

Bel direct met John of Martijn

John van de Vosse

Martijn van Schoonhoven

Bel direct met John of Martijn

John van de Vosse

Martijn van Schoonhoven

Stichting Magocare

Wij doen jaarlijks een financiële bijdrage (partnership) voor de Stichting MagoCare. De Stichting zet zich in om de bevolking van Mago een kans te geven op een betere toekomst.

Mago (Kenia) is onderdeel van de gemeente Sabatia en telt ongeveer 6000 inwoners. Kenia is een onafhankelijke republiek in Oost-Afrika. Er wonen meer dan 43 miljoen mensen en het land is ruim 14 keer zo groot als Nederland. In het westen van Kenia, in het district Kisumu, ligt het plaatsje Mago. Mago is onderdeel van de gemeente Sabatia. Deze gemeente telt 12 dorpen met in totaal 68.000 inwoners en een kleine 14.000 huishoudens. Mago zelf telt ongeveer 6000 inwoners. Het grootste deel van de bevolking van Mago leeft in armoede. Dit betekent dat zij maar één maaltijd per dag eten, sommigen zelfs maar één maaltijd in drie dagen. Er is een groot tekort aan standaardvoorzieningen zoals elektra en stromend water. De werkloosheid is zeer hoog (70%) en ook de zuigelingensterfte is groot (40 op de 1000 baby’s).

Website: MagoCare