nieuw bouw

nieuw bouw

Bouw van een nieuw huis

De bouw van een nieuwe woning is een belangrijke en ingrijpende gebeurtenis. Vanzelfsprekend vind jij het belangrijk dat jouw woning geheel volgens jouw eisen wordt gebouwd. Je wilt comfortabel, modern en duurzaam wonen. Maar ecovriendelijke keuzes zijn ook belangrijk zodat jouw woning aantrekkelijk is en blijft. Nu en in de toekomst. Doorslaggevend is het dat wij jouw specifieke wensen in de bouw verwerken zodat jij je volledig thuis voelt in een prettige, veilige en ontspannen woonomgeving.

Veelzijdig in nieuwbouw
Door onze jarenlange ervaring in nieuw- en woningbouw kunnen wij jouw droomwoning realiseren. Vanaf de tekentafel tot de daadwerkelijke bouw en oplevering. Wij verwerken jouw wensen; of het nu gaat om een extra slaapkamer, type installatie of het materiaal van de veranda. Daarbij blijven we binnen het afgesproken budget en maken we samen de juiste keuzes zodat jouw woning ook in de toekomst voldoet aan Wet en regelgeving en zo zijn waarde behoudt.

Nieuwbouw koop- en huurwoningen
Naast koopwoningen voor particulieren kan VVS Bouw ook huurwoningen voor beleggers, ontwikkelaars en corporaties bouwen. Ons team vakbekwame bouwvakkers staat klaar om jouw nieuwbouwplannen uit te voeren. Ook grote projecten kunnen wij aan omdat we nauw samenwerken met verschillende landelijk opererende bouwprofessionals en onderaannemers.

De beste prijs voor uw nieuwbouw woning
Onze organisatiestructuur is plat. Daarom berekenen wij weinig tot geen bijkomende kosten. Dat merkt u in de prijs. Daarmee onderscheidt VVS Bouw zich ten opzichte van andere bouwbedrijven.

Bel of e-mail ons. Je kunt ook het formulier invullen voor meer informatie. Een afspraak bij jou thuis of bij ons op kantoor kan uiteraard ook.

Informatieaanvraag nieuwbouw

Bel direct met John of Martijn

John van de Vosse

Eigenaar

Martijn van Schoonhoven

Eigenaar
MENU

Bel direct met John of Martijn

John van de Vosse

Eigenaar

Martijn van Schoonhoven

Eigenaar
Stichting Magocare

Wij doen jaarlijks een financiële bijdrage (partnership) voor de Stichting MagoCare. De Stichting zet zich in om de bevolking van Mago een kans te geven op een betere toekomst.

Mago (Kenia) is onderdeel van de gemeente Sabatia en telt ongeveer 6000 inwoners. Kenia is een onafhankelijke republiek in Oost-Afrika. Er wonen meer dan 43 miljoen mensen en het land is ruim 14 keer zo groot als Nederland. In het westen van Kenia, in het district Kisumu, ligt het plaatsje Mago. Mago is onderdeel van de gemeente Sabatia. Deze gemeente telt 12 dorpen met in totaal 68.000 inwoners en een kleine 14.000 huishoudens. Mago zelf telt ongeveer 6000 inwoners. Het grootste deel van de bevolking van Mago leeft in armoede. Dit betekent dat zij maar één maaltijd per dag eten, sommigen zelfs maar één maaltijd in drie dagen. Er is een groot tekort aan standaardvoorzieningen zoals elektra en stromend water. De werkloosheid is zeer hoog (70%) en ook de zuigelingensterfte is groot (40 op de 1000 baby’s).

Website: MagoCare