Verbouwing / Renovatie

Verhuizen of verbouwen? Dat is een vraag die je in de huidige woningmarkt veel hoort. Heeft u plannen voor uitbreiding of zelfs onderhoud aan uw woning of bedrijfspand? Bij VVS Bouw bent u aan het juiste adres voor de uitvoering.

Lees meer

Utiliteitsbouw

Naast woningbouw is de utiliteitsbouw een voorname activiteit van VVS Bouw. De projecten in deze sector variëren van bedrijfsverzamelpanden, kantoren/bedrijfsgebouwen, garages-werkplaatsen. Utiliteitsopdrachten vereisen specifieke kennis met betrekking tot bijvoorbeeld staal en betonconstructies, installaties. Dit stelt weer hoge eisen aan de organisatie van het gehele bouwproces, voor VVS Bouw absoluut...

Lees meer

Nieuwbouw

En hoe groot of klein een project ook is: u kunt erop rekenen dat wij haarfijn nakomen wat we met u hebben afgesproken. De naam van nieuwbouw ‘in het algemeen’ hoog houden: er is ons alles aan gelegen en wij dragen er in elk geval ons steentje aan bij.

Lees meer

Verbouwingen

Verhuizen of verbouwen? Dat is een vraag die je in de huidige woningmarkt veel hoort. Heeft u plannen voor renovatie, uitbreiding of zelfs onderhoud aan uw woning of bedrijfspand? Bij VVS Bouw bent u aan het juiste adres.

Lees meer