WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden een totaalpakket van werkzaamheden voor elk gewenst project. Zowel zakelijk als privé, zowel grote projecten, maar ook kleine verbouwingen. VVS Bouw is er voor jou.

Kennis van zaken

VVS Bouw heeft jarenlange ervaring op het gebied van bouwen. Elk project is bij ons in professionele handen.

Eén aanspreekpunt

Bij VVS Bouw heb je altijd één aanspreekpersoon die jou het hele project begeleidt. Dat zorgt voor korte lijnen, dat zorgt voor snel schakelen.

Professioneel

VVS Bouw werkt alleen samen met de allerbeste leveranciers. Onze deskundige mensen zorgen er voor dat jouw project perfect opgeleverd wordt.

Compleet

VVS Bouw regelt jouw bouwwerkzaamheden van a tot z. Van ontwerp tot uitvoering: wij zorgen er voor dat jouw bouwproject voorspoedig verloopt en keurig afgerond wordt.

Je kiest voor ons want:

Wij zijn betrouwbare bouwpartners!

Het begint allemaal met betrouwbaarheid. Een partner waar je samen mee aan de slag gaat. Jouw ultieme droomhuis realiseren, een nieuwe badkamer of meer ruimte voor je bedrijf. VVS Bouw is voor elk project de betrouwbare partner.

Mond-tot-mondreclame werkt!

Goed werk leveren. Zo komen wij aan nieuwe klanten. VVS Bouw is een begrip in de regio. Van particuliere tot zakelijk klanten. Door goed te werken in de regio is VVS Bouw een begrip in Epe en omstreken.

Ons product wordt jouw realiteit!

Bouwen en verbouwen. Dat zijn de werkzaamheden waar we elke dag veel energie van krijgen. We zijn trots op ons product en willen je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Zodat ons product jouw realiteit wordt.

Bouwen tegen een eerlijke prijs daar houdt iedereen toch van?

VVS Bouw is geen groot bedrijf met veel overhead. Wij bouwen voor een eerlijke prijs. Onze prijs en kwaliteit gaan hand in hand. Je krijgt een eerlijke prijs voor een kwalitatief goed product.