WAT BIEDEN WIJ

Wij beiden een totaalpakket van werkzaamheden voor elk gewenst project. Zowel privé als zakelijk. Grote projecten, maar ook kleine verbouwingen

Kennis van zaken

VVS Bouw heeft jaren lange ervaring op het gebied van bouwen, zodat elk project in professionele handen is.

Één aanspreekpunt

Bij VVS bouw heb je altijd een aanspreekpersoon die het hele project begeleid.

Professioneel

VVS werkt alleen samen met goede leveranciers en verzorgen deskundige vaklieden op de werkvloer

Compleet

VVS bouw regelt alle werkzaamheden van A-Z. Van het ontwerp tot de uitvoering zorgt VVS bouw dat het project voorspoedig verloopt.

Je kiest voor ons want.

Met betrouwbaarheid moet het altijd kloppen (passen)!

Het begint allemaal met betrouwbaarheid. Een partner waar je samen mee aan de slag gaat. Jouw ultieme droomhuis realiseren, een nieuwe badkamer of meer ruimte voor je bedrijf. VVS Bouw is voor elk project de betrouwbare partner.

Wij streven naar adverteren van mond tot mondreclame!

Goed werk leveren. Zo komen wij aan nieuwe klanten. VVS Bouw is een begrip in de regio. Van particuliere tot zakelijk klanten. Door goed te werken in de regio zorgt is VVS Bouw een begrip in Epe en omstreken

Ons product word uw realiteit!

Bouwen en verbouwen. Dat zijn de werkzaamheden waar we elke dag nieuwe energie van krijgen. Trots op ons product willen we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Zodat ons product uw realiteit wordt.

Bouwen voor een juiste prijs daar houd iedereen van!

VVS Bouw is geen groot bedrijf met veel overhead. Wij bouwen voor een eerlijke prijs. Onze prijs en kwaliteit gaan hand in hand. Je krijgt een eerlijke prijs voor een kwalitatief goed product.